Drumul Județean 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos va avea două benzi de circulație

Prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, Drumul Județean 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos va avea două benzi de circulație. Totodată, în zona cunoscută de localnici Donova din Bocicoiel, a solicitat să fie executate lucrări la zidul de sprijin, dar și de lărgire cu 5 metri a drumului.

”Am văzut la fața locului lucrările la zidul de sprijin care va rezolva o problemă veche de pe acest drum, cauzată de surpările de teren. Ritmul este bun și am convingerea că în curând vom circula mai bine pe acest tronson de drum județean. De asemenea, și lucrările de consolidare și lărgire cu 3 metri a podului de la Bocicoiel sunt pe ultima sută de metri. Sunt lucrări bune, de calitate, care vor fi finalizate în maximum două săptămâni”, a spus Ionel Bogdan.

Infrastructura din Maramureș are nevoie de lucrări eficiente și de calitate. Președintele Consiliului Județean Maramureș promite că va face verificări în permanență astfel încât termenele asumate de executanți să fie respectate pe toate drumurile județe.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.