S-a actualizat lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România

Lista cu clasificarea țărilor în funcție de rata de incidență cumulată a fost actualizată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Lista intră în vigoare începând cu data de 25 iulie 2021, de la ora 00.00.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cei vaccinați împotriva Covid-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin din zone aflate pe lista galbenă sau roșie. Totuși,, spre deosebire de lista galbenă, cei care vin din țări de pe lista roșie nu sunt scutiți de carantină dacă prezintă un test PCR negativ. Cei care vin din zona verde nu mai au nevoie de niciun fel de document.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta:

Art.1 – (1) Se aprobă Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, prevăzută în anexa care face parte integrantă prezenta hotărâre, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

(2) Lista prevăzută la alin. (1), intră în vigoare începând cu data de 25.07.2021, ora 00:00.

Art.2 – Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României Partea I și se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Țările aflate în zona ROȘIE: Insulele Virgine Britanice, Jersey, Cipru , Seychelles, Fiji, Mongolia, Tunisia, Marea Britanie, Cuba, Gibraltar, Olanda, Namibia, Botswana, Spania, Columbia, Kuweit, Georgia, Andorra, Argentina, Malaysia, Libia, Portugalia, Africa de Sud, Malta, Costa Rica, Insula Man, Panama, Iran, Suriname, Kazahstan, Irak, Insulele Feroe, Brazilia, Nepal, India.

Țările din zona GALBENĂ: Grecia, Kârgâzstan, Luxemburg, Maldive, Curaçao, Monaco, Federația Rusă, Oman, Emiratele Arabe Unite, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Indonezia, Paraguay, Irlanda, Zimbabwe, Trinidad si Tobago, Danemarca, Thailanda, Guatemala, Bahamas, Uruguay, Eswatini.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.