Dublu eveniment aniversar la Centrul Universitar Nord din Baia Mare: 50 de ani de învățământ superior tehnic și inaugurarea bibliotecii din cadrul centrului!

Dublu eveniment aniversar la Centrul Universitar Nord din Baia Mare: 50 de ani de învățământ superior tehnic și inaugurarea bibliotecii din cadrul centrului!

Aula Magna a Centrului Universitar Nord din Baia Mare a fost neîncăpătoare pentru sutele de participanți prezenți la evenimentul aniversar dedicat sărbătoririi a 50 de ani de învățământ superior în Baia Mare.

Prezent la eveniment primarul Cătălin Cherecheș a declarat: “Aula Magna a Centrului Universitar Nord din Baia Mare a găzduit astăzi, 9 aprilie 2019, un eveniment aniversar dedicat sărbătoririi a 50 de ani de învățământ superior tehnic în orașul nostru. Tot astăzi, la Centrul Universitar Nord din Baia Mare, la Universitatea Tehnică a inaugurat biblioteca centrului, un loc care de astăzi îi așteaptă pe studenți cu condiții decente. Cum e și firesc, în numele municipalității băimărene, am mers echipat cu o diplomă de excelență pentru întreaga activitate desfășurată sub semnul excelenței în cei 50 de ani de existență, pentru contribuția semnificativă la promovarea valorilor educaționale autentice, menite să confirme prestigiul înățământului superior tehnic în Baia Mare. Cu tot respectul și prețuirea pe care le port celor din conducerea universității, diploma am înmânat-o unei reprezentante a studenților. Așa am simțit că trebuie să procedez, iar gestul a fost primit cu bucurie. Pe lângă cei din conducerea universității, a oficialităților locale, mi-ar fi plăcut astăzi să văd în prim plan, în prezidiu și un student. Cred că noi, cei care astăzi administrăm universități, primării, prefecturi, consilii județene și așa mai departe, ar trebui să vorbim mai puțin și să ascultăm mai mult. Tinerii de astăzi sunt fenomenali! Și au foarte multe și bune de spus.”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.