Dumbrăviţa: SNOW ESTE ALEGEREA PERFECTĂ PE TIMP DE VARĂ          

Câinele poliţist Snow, însoţit de conductorul său şi de colegii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, a ajuns din nou la Dumbrăviţa. Aceeaşi tabără, dar alţi participanţi.

În funcţie de grupele de vârstă, copiii au realizat desene pe asfalt pe teme privind circulaţia pe drumurile publice, au discutat despre măsurile de siguranţă şi despre cele mai potrivite reacţii într-o situaţie de pericol dar şi despre formele de manifestare şi consecinţele bullyingului. Vizionarea unor filme educative a contribuit la mai buna înţelegere a aspectelor prezentate.

Teoria a fost urmată de practică: un exerciţiu demonstrativ susţinut de Vis şi de conductorul său. Câinele de urmă, care a sărit din autospeciala de poliţie aflată în mers pentru a prinde un infractor, a adus multe zâmbete pe feţele tuturor.

Activitatea s-a încheiat într-o manieră aparte. Pentru că iubeşte copiii şi cunoaşte importanţa celor 30 de minute de mişcare pe zi, Snow şi-a provocat prietenii din tabără la un meci de fotbal. Bineînţeles, pe teren a urmărit dacă sunt puse în aplicare sfaturile legate de respect şi susţinere, transmise anterior de colegii săi.

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.