Dumitru Graur a fost reales preşedintele Asociatiei Presei Sportive din România(APSR)

aps1Dumitru Graur a fost reales preşedintele Asociatiei Presei Sportive din România(APSR)

Ziariştii sportivi din Romania se reunesc în cadrul unei asociaţii profesionale denumită Asociatia Presei Sportive (APSR). Asociaţia sprijină perfectionarea profesională a gazetarilor de sport şi asigură exercitarea profesiunii acestora în cele mai bune condiţii, în ţara şi peste hotare. În intreaga sa activitate, APS porneste de la principiul specificitaţii profesiunii de ziarist sportiv. Asociatia Presei Sportive din România este afiliata la Asociatia Internationala a Presei Sportive(AIPS) .
Sâmbătă, 16 mai a.c., în sala de conferinţe a Hotelului Ibis Nord din Capitală a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei pe anul 2015. La începutul adunării a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ziarist sportiv Valeriu Ştefan de la Radio Iasi. Apoi a fost prezentat raportul  activitatii desfasurate în cei 4 ani de mandat al preşedintelui APSR, Dumitru Graur, a fost aprobat bilanţul financiar şi  a fost descărcat de sarcini vechiul Consiliu APSR. După care s-a trecut la numărătoare voturilor de către o comisie alcătuită din Gheorghe Şoană (Iaşi), Ioan Stan (Reşiţa) şi Daniel Pop (Maramureş). În urma celor 176 de voturi exprimate, dl. Dumitru Graur a fost reales în funcţia de preşedinte al APSR pentru încă un mandat de 4 ani, 2015-2019. Componenţa noului Consiliu al APSR a fost stabilită în modul următor:

apsPentru funcţia de preşedinte (1): Dumitru Graur – 169 voturi.

Pentru funcţia de vicepreşedinte (1): Vlad Enăchescu – 156 voturi, Marian Vâlvoi – 15.

Pentru funcţia de secretar general (1): Romeo Chiriac – 138 voturi, Cătălin Tudose – 35, Gheorghe Eliad – 1 vot.

Pentru funcţia de membru al Consiliului (4 posturi): Cătălin Cârnu – 157 voturi, Emil Grădinescu – 155, Alexandru Enciu – 136 şi Narcis Drejan – 112; au mai primit voturi Cătălin Tudose – 76, Marian Vâlvoi – 39 şi Gheorghe Eliad – 28.

La lucrările Adunării Generale de alegeri au participat Emanuel Fântâneanu, membru al Comitetului Executiv al AIPS şi Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.
Din Maramures au fost prezenti Mircea Paușeniuc și Daniel Pop(Jurnal Maramures).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.