România e în DOLIU: Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară a încetat din viață / VIDEO+FOTO

România e în DOLIU: Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară a încetat din viață / VIDEO+FOTO

Una dintre emblemele lumii artistice din România a încetat din viață, pe patul de spital. Celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, în această seară. Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957, în județul Dolj.

Din primele informaţii, Ileana Ciuculete a murit la spital, în urmă cu puţin timp. Ileana Ciuculete a fost o îndrăgită cântăreaţa de muzică populară.

Jurnalista Mara Bănică a dat detalii despre cauza morții marii artiste. ”Sunt in stare de soc. Am citit, scurt, in ziare. Apoi l am sunat pe Cornel, in speranta unei glume proaste. Nu…Ileana s a prapadit, in spital, in bratele lui.

Mi a spus, printre lacrimile lui si ale mele ca Ileana a facut o ciroza galopanta dintr o hepatita C despre care nu stia. Doamne! Mie tot nu mi vine sa cred! Acum un an si 3 luni, cand e facuta fotografia asta, petreceam impreuna la ziua mea. Ileana era intr o forma de zile mari, asa cum o stim cu totii. Mi e greu sa vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu sa i odihneasca sufletul!”, a spus Bănică.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.