E JALE în PNL MARAMURES: LOVITURA de TEATRU în PNL Sighetu Marmaţiei. Av. Daniela Oniţa-Ivaşcu preia conducerea Organizaţiei

BREAKING NEWS: Alegerile de la PNL Sighetu Marmaţiei au fost anulate de Curtea de Arbitraj. Daniela Oniţa-Ivaşcu preia conducerea Organizaţiei PNL Sighetu Marmaţiei. Decizia este definitivă şi irevocabilă

Răsturnare de situaţie în cazul alegerilor în cadrul PNL Sighetu Marmaţiei. Rezultatele turului electoral care s-a desfăşurat pe data de 19 aprilie au fost contestate la Curtea de Arbitraj a Partidului Naţional Liberal.

În ciuda faptului că de nenumărate ori conducerea Organizaţiei Judeţene a PNL, respectiv preşedintele Ionel Bogdan a precizat că nu sunt probleme în partid, Curtea de Arbitraj a decis să anuleze alegerile din Filiala Sighet.

Curtea de Arbitraj a PNL, respectiv completul format din 5 persoane, a decis „în unanimitate” să admită recursul formulat de cei 91 de membri ai PNL Sighetu Marmaţiei.

În consecinţă, „se anulează alegerile pentru desemnarea preşedintelui şi a întregii structuri de conducere a BPL Sighetu-Marmaţiei, desfăşurate la data 19.04. 2017, ca fiind nelegale şi nestatutare”.

Mai mult, acelaşi complet „constată caracterul nelegal şi nestatutar al Deciziei (….) emisă de CODA Maramureş, privind demiterea preşedintelui PNL Sighetu-Marmaţiei, d-na Oniţa-Ivaşcu Daniela şi Dizolvarea Biroului Politic Local, pe care o anulează”.

Potrivit documentului, alegerea lui Alexandru Oros în fruntea PNL Sighetu-Marmaţiei este considerată nelegală şi a fost anulată, iar Daniela Oniţa-Ivaşcu, repusă în funcţie.

În acelaşi document emis de Curtea de Arbitraj se dispune „repunerea în situaţia anterioară Deciziei (…) a întregii structuri de conducere PNL Sighetu Marmaţiei.
Contactată telefonic, Daniela Oniţa-Ivaşcu nu a făcut prea multe comentarii:

„Nu îmi permit să comentez decizia Curţii de Arbitraj, dar este un act de justiţie. Doresc să construiesc în continuare alături de colegii mei din PNL o filială puternică şi mă bucur că s-a făcut dreptate”, a precizat Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Daniela Oniţa-Ivaşcu a fost înlocuită din funcţia de preşedinte a PNL Sighetu Marmaţiei pe data de 28 martie 2017 şi au fost organizate alegeri pe data de 19 aprilie. Acestea s-au desfăşurat cu scandal deoarece o mare parte dintre delegaţi nu au fost lăsaţi să intre în sală şi să voteze.

Decizia Curţii de Arbitraj este definitivă şi irevocabilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.