E OFICIAL: Nu se învaţă luni şi marţi. Şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţul Maramures au fost închise din cauza frigului. Măsura ar putea fi extinsă şi miercuri!

E OFICIAL: Nu se învaţă luni şi marţi. Şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţul Maramures au fost închise din cauza frigului. Măsura ar putea fi extinsă şi miercuri!

În cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă intrunit azi, s-a decis suspendarea cursurilor din grădiniţe, şcoli şi licee în zilele de 9 şi 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scăzute prognozate pentru următoarele zile.

În cadrul şedinţei, a fost votată în unanimitate propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş de a fi suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, grădiniţe, şcoli şi licee, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a condiţiilor de deplasare a copiilor.

Această măsura a fost propusă în urma mai multor discuţii a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Juteţean Maramureş cu primari din judeţ şi directori de şcoli.

Conducerea fiecărei unităţi de învăţământ va lua toate măsurile astfel încât recuperarea materiei să se realizeze cu respectarea reglementărilor în vigoare şi a asigurării serviciului de permanenţă pe parcursul celor doua zile, 09.01.2017 şi 10.01.2017.

UPDATE:Măsura ar putea fi extinsă şi pe parcursul zilei de miercuri, dacă se menţine vremea geroasă.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.