E OFICIAL. „Puciștii” din PNL Maramureş au rămas cu buza umflată. Mircea Dolha a rămas cu CHEILE!

E OFICIAL. „Puciștii” din PNL Maramureş au rămas cu buza umflată. Mircea Dolha a rămas cu CHEILE!

Biroul Politic Național al PNL s-a reunit azi, 13 februarie 2017, la București, iar unul din punctele importante ale întâlnirii a fost stabilirea datei pentru alegerile la nivel național, astfel formațiunile județene vor demara alegerile locale încadrându-se în termenul dat. Alegerile interne din PNL trebuie să se finalizeze cel târziu până la jumătatea lunii iunie.

În cadrul întâlnirii, Lucia Varga a propus votarea pentru  demiterea președinților de filiale județene care nu și-au atins targhet-ul  asumat si au obținut un scor mai mic decât cel național, însă doamna PNL-istă a avut parte de o surpriză mare din partea colegilor.

În urma centralizării voturilor doar Lucia Varga a votat pentru demiterea președinților, restul voturilor au fost împotriva demiterii.

Astfel , în urma întâlnirii BPN , Mircea Dolha a rămas în continuare președintele filialei județene Maramureș, păstrându-și cheile de la yale doar pentru domnia sa.

La ședința națională au participat și cei 3 „puciști” : tânărul Ionel Bogdan, Ropan Gavril și Cerneștean Felician, dar au fost doar prezenți în sală și absenți de  pe orice listă de „șefi”.

Astfel, au rămas cu buza umflată și tot fără chei de la sediul PNL Maramureș.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.