E OFICIAL: ŞCOLI ÎNCHISE până luni în MARAMUREŞ!

E OFICIAL: ŞCOLI ÎNCHISE până luni în MARAMUREŞ!

Marţi, 10.01.2017, dupa videoconferinta cu Ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, a avut loc la Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş, o noua întâlnire a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, condusă de prefectul Sebastian Mihai Lupuţ, preşedintele comitetului.

În urma videoconferinţei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, a venit cu solicitarea de a prelungi suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ, grădiniţe, şcoli şi licee, până în data de 16.01.2017, din cauza condiţiilor de deplasare a copiilor, a frigului şi a problemelor existente cu încălzirea în unele şcoli.

Propunerea a fost aprobată prin votul membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Conducerea fiecărei unităţi de învăţământ va lua toate măsurile astfel încât recuperarea materiei să se realizeze cu respectarea reglementărilor în vigoare şi a asigurării serviciului de permanenţă în perioada 10.01.2017- 16.01.2017.

Instituția Prefectului- Județul Maramureș

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca studentii au imunitate mai puternica, daca pentru noi nu s-a decis aceasta minunata solutie de „evitare” a frigului. Multumim Inspectoratului ca are grija de noi, multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.