E OFICIAL. Vineri 25 ianuarie se suspenda cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din ROMANIA. Vezi cum se recupereaza orele

E OFICIAL. Vineri 25 ianuarie se suspenda cursurile. Vezi cum se recupereaza orele

Vineri 25 Ianuarie se suspenda cursurile pentru elevi si profesori.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Din informatiile noastre, in cel mai scurt timp Ministerul Educatiei si Ministerul Sănătății vor emite un ordin comun prin care se suspenda orele.

„Ministerul sănătății împreuna cu Ministerul  Educației vor emite un ordin comun prin care se suspenda cursurile in data de 25 ianuarie pe motiv de epidemie de gripa.

Fiecare școala va stabili cum recuperează orele” .

UPDATE: In urma cu putin timp Ministerul  Educației a emis ordinul prin cursurile vor fi suspendate in data de 25 ianuarie.

În baza Hotărârii Guvernului României nr. 26/12.01.2017 privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației Naționale, cu modificările ulterioare, în temeiul prevederilor art.  9  din ROFUIP și având în vedere adresa Ministerului Sănătății nr. 816/23.01.2019, Ministerul Educației Naționale a emis Ordinul 3097/23.01.2019 potrivit căruia în data de 25 ianuarie 2019 se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România.

Suspendarea cursurilor va fi urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate Ministerului Educației Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.