E oficial. Yahoo! s-a dus. Acum va deveni Altaba

Yahoo! își va schimba numele în Altaba de când a fost achiziționată de către conglomeratul de telecomunicații american Verizon.

Verizon a plătit suma de 4.8 miliarde de dolari pentru ceea ce a fost odată cea mai valoroasă companie de internet din lume.

Conglomeratul de telecomunicații american Verizon a preluat toate toate funcțiile principale ale Yahoo!, urmând ca investițiile companiei dar și a altor companii din Asia să fie consolidate sub numele Altaba.

Cei care au condus până în prezent Yahoo!, au făcut anuțul oficial că nu se mai află în fruntea site-ului. Marissa Mayer nu mai este CEO, co-fondatorul companiei David Filo nu se mai află acolo, iar o mare parte din echipa care a ghidat compania spre situația sa precară isi vor căuta acum alte locuri de muncă.

Tranzacția ar putea fi anulată si condițiile contractului ar putea fi modificate, după ce Yahoo! a dezvăluit ca s-a confruntat cu două atacuri cibernetice, unul dintre acestea implicând 500 de milioane de conturi ale utilizatorilor, al doilea afectând peste un miliard de conturi.

Sursa: stirideactualitate.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.