E OFICIAL:BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA. Cătălin Cherecheş: „Sunt foarte mândru, la fel ca şi voi, că sunt băimărean”VIDEO+FOTO

E OFICIAL:BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA. Cătălin Cherecheş: „Sunt foarte mândru, la fel ca şi voi, că sunt băimărean”VIDEO+FOTO

În faţa a peste 5.000 de tineri, prezenţi în Piaţa Millenium, Baia Mare, oraş ales Capitala Tineretului din România, a preluat, oficial, miercuri seara, mandatul de principal organizator pe durata unui an de zile.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a subliniat că se simte mândru, alături de tineri, că pe durata unui an de zile municipiul va fi capitală a tineretului român. ‘Suntem astăzi într-un moment foarte important şi sunt foarte mândru, la fel ca şi voi, că sunt băimărean. Sunt mândru pentru că noi, astăzi, reprezentăm România şi pe fiecare tânăr din această ţară. Mi-aş dori foarte mult (…) ca ceea ce începem, astăzi, aici să fie doar un proiect care care se va finaliza undeva prin 2022, când Baia Mare vrea să devină prin forţa şi puterea voastră Capitală Europenă a Tineretului. Am toată încrederea că împreună cu voi, cu participarea fiecărui dintre voi, Baia Mare, pas cu pas, va fi tot mai frumoasă şi fiecare dintre noi putem să arătăm că transformăm şi Baia Mare şi transformăm şi România. Baia Mare nu vreau să fie doar o capitală a tineretului. Baia Mare vreau să fie o capitală a României!‘, a spus edilul băimărean.

E OFICIAL:BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2018-2019

E OFICIAL:BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2018-2019

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 2 Mai 2018

De asemenea, momentul a fost anunţat şi de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran. ‘De azi aţi devenit centrul de greutate al tinerilor din România. Este o responsabilitate imensă, dar este şi o mare onoare. Eu sunt convinsă că în acest an în Baia Mare, având titlul de Capitală a Tineretului din România, o să avem lucruri pozitive şi ne vom vedea mult mai des de acum înainte. (…) Deşi sună ca un clişeu, voi sunteţi viitorul acestei ţări, iar eu vă îndemn să fiţi la fel de activi, la fel de veseli, la fel de creativi, să faceţi totdeauna ceea ce vă place, să rămâneţi uniţi şi să luptaţi pentru ceea ce credeţi. (…) La mulţi ani tinerilor din România! Astăzi este Ziua Tineretului, La mulţi ani! Felicitări Baia Mare!’ , a spus Ioana Bran, în aplauzele tinerilor prezenţi în Piaţa Millenium.

BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2018-2019

BAIA MARE este CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2018-2019

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 2 Mai 2018

Titulatura de Capitala Tineretului din România este deţinută de municipiul Baia Mare pentru un an de zile, în perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019. Pe lângă acest titlu, municipiul Baia Mare a câştigat şi premiul în valoare de 50.000 de euro, oferit de Banca Comercială Română, co-iniţiator al programului naţional Capitala Tineretului din România, constând în promovare Google.

Conceptul prin care municipiul Baia Mare a câştigat titlul de Capitala Tineretului, intitulat #UTurn, îşi propune să testeze de-a lungul unui an de zile un program menit să creeze oportunităţi atractive pentru tineri, astfel încât aceştia să fie activi şi determinaţi să rămână şi să se implice în comunitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.