Ea e femeia alergică la apă! Ce pățește după ce face o simplă baie

Ea e femeia alergică la apă! Ce pățește după ce face o simplă baie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

O tânără în vârstă de 23 de ani pe nume Niah Selway suferă de o afecțiune rară, ce o face să fie alergică la apă.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De fiecare dată când face o baie, fata trece printr-un adevărat calvar.

Britanica s-a născut cu o afecțiune extrem de rară, ce o face să fie alergică la apă. Fie că face baie sau pur și simplu spală vase, Niah Selway din East Sussex (Marea Britanie) îndură dureri greu de imaginat.

Boala se numește „prurit aquagenic”, a fost identificată doar la câteva persoane din întreaga lume și, în prezent, specialiștii nu au o explicație pentru cauza apariției acesteia.

Alergia la apă se manifestă într-o manieră oarecum bizară. Practic, tânăra poate consuma oricâte lichide vrea, fără ca organele sale să fie afectate. Durerile apar însă atunci când un singur strop de apă atinge pielea fetei. Chiar și propriile lacrimi o pot pricopsi cu episoade dureroase de alergie.

De fapt, disconfortul este atât de mare încât Niah Selway adoarme epuizată, după fiecare criză de alergie. Din cauza acestei probleme medicale, tânăra în vârstă de 23 de ani nu poate avea un serviciu și nici nu părăsește prea des locuința. Deși este în evidența unor medici de mai bine de patru ani, nimeni nu a reușit să găsească un tratament care să o facă să tolereze mai bine boala cu care se confruntă.

„Nu contează unde mă atinge apa, un singur strop dacă ajunge pe braț durerea se va extinge pe spate și pe abdomen și uneori chiar și în tot corpul. Când fac baie simt că îmi arde tot corpul timp de câteva ore. De-a lungul timpului am învățat să mă adaptez acestei rutine și să fac totul să fie mai puțin traumatizant. De exemplu, de ceva timp mă spăl pe cap separat, nu în timpul băii, ca durerea să fie ceva mai suportabilă. La fel de greu este și atunci când transpir sau folosesc toaleta. Practic e ca o dizabilitate, fiindcă nu pot face lucrurile pe care mi le doresc”, a dezvăluit Niah Selway, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.