Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a obținut o victorie la scor în primul meci din 2017

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a obținut o victorie la scor în primul meci din 2017

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a început anul 2017 cu o deplasare la Sepsi-Sic Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei cu numărul zece din Divizia A. Fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta au obținut o victorie la scor, 44-25, după ce la pauză aveau un avantaj de zece goluri, scor 20-10.

Partida a fost echilibrată doar în primele 15 minute, cele două echipe mergând de la egal la egal. De la scorul de 8-8, echipa noastră a marcat 12 goluri până la finalul reprizei, interval în care gazdele au reușit să marcheze doar două goluri, fapt ce a făcut ca echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur să de distanțeze decisiv pe tabela de marcaj. La pauză, scorul a fost 10-20.

În repriza secundă, formația din Sfântu Gheorghe nu a mai reușit să se apropie, chiar mai mult, diferența de pe tabela de marcaj a crescut o dată cu trecerea timpului. La finalul jocului, CS Minaur s-a impus cu 44-25 și începe astfel excelent anul 2017.

CS Minaur: Andreea Nastasă, Claudia Cetățeanu – Andriyana Naumenko (9 goluri), Cristina Andrița (7), Bianca Zegrean (7), Iulia Bledea (5), Oana Bidașcu (4), Alexandra Pricop (4), Jenica Rudics (3), Andreea Tecar (3), Petruța Argyelan (2), Daiana Gaiu, Raluca Mihai.

În a doua partidă din 2017, cea cu numărul 11 din seria B a Diviziei A, CS Minaur va întâlni pe 17 ianuarie pe propriul teren echipa CSU de Vest Timișoara.

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.