Echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se reunește pentru noul sezon competițional luni, 17 Iulie

Luni, 17 Iulie, echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se reunește pentru un nou sezon competițional.

Noul lot are în componență 24 de handbaliști, din care 10 jucători noi (ultimul transfer urmând să fie anunțat în perioada imediat următoare). Aceștia se vor reuni începând cu ora 18:00,  la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, pentru a pregăti strategia competițională care îi va conduce către îndeplinirea obiectivului acestui sezon și anume: clasarea în primii 8 în Liga Națională.

Reprezentanții presei și suporterii care doresc să fie alături de echipă, sunt invitați începând cu ora 18:30 la Sala Video din cadrul Sălii Polivalente “Lascăr Pană”.

“Începem pregătirea cu gândul la îndeplinirea obiectivului, respectiv locurile 6-8 în Liga Zimbrilor, nerăbdători să ne reîntâlnim cu căldurosul public băimărean cunoscător de handbal, sperând ca prin jocul practicat să aducem cât mai mulți spectatori la sală. Am reușit câteva transferuri pe care abia așteptăm să le vedem în teren, iar complexitatea programului de pregătire și jocurile amicale ce urmează să le desfășurăm în luna august, să ne aducă la nivelul pregătirii sportive conform competiției în care am revenit.” Ionuț Marta, director general CS Minaur.

sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.