Echipa primarului de Borșa votează Victor Ponta pentru președinția României

Epoca haiduciei în Borșa a apus cu mult timp în urmă, ca și cum nici n-ar fi existat. Când spui, astăzi, Borșa, spui drumuri reabilitate, spui condiții europene, helioport, dotare pentru SMURD. Și multe, multe alte investiții și proiecte care au intrat pe un făgaș normal și Borșa devine cu adevărat un oraș european, un oraș în care se lucrează continuu. Primarul orașului, Ion Sorin Timiș, ales în luna mai a acestui an dovedește că își respectă toate promisiunile făcute în campanie.

Și nu respectă doar promisiunile făcute borșenilor, ci și colegilor săi politici, care au promis că Borșa se va bucura de sprijin și investiții guvernamentale și pe mai departe. Și pe acest considerent, primarul Ion Timiș, viceprimarul Antonia Tomoioagă, precum și echipa de consilieri din jurul acestora au transmis un mesaj borșenilor.

Și anume acela că, pe 16 noiembrie, pentru continuarea lucrurilor bune începute în acest oraș, pentru continuarea proiectelor și atragerea de investiții, executivul Primăriei Borșa și consilierii locali, mare parte dintre ei, votează în turul 2 pentru președinția României cu candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. ”Îi chem pe borșeni să-mi fie încă o dată alături, să arătăm cu adevărat că Borșa contează pe harta Maramureșului, a României. Și-i chem, îi invit să-mi acorde încă o dată încrederea lor și să voteze, pe 16 noiembrie, cu Victor Ponta pentru președinția României, pentru ca tot ce am început sub bune auspicii aici, în orașul nostru, să aibă continuitate”, a declarat primarul de Borșa, Ion Sorin Timiș.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.