Elev de 14 ani, găsit spânzurat de cireșul din curtea casei, după o ceartă cu tatăl său

Un elev eminent a fost găsit mort în curtea casei. Tatăl său a fost cel care l-a găsit pe adolescent și se pare că băiatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu el.

Un elev eminent a fost găsit mort în curtea casei. Tatăl său a fost cel care l-a găsit pe adolescent și se pare că băiatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu el.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Băiatul de 14 ani a decis să-și pună capăt zilelor, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu tatăl său. Adolescentul a fost găsit spânzurat de un cireș din spatele casei.

Andrei Ichim era unul dintre cei mai inteligenți copii din comună, era un elev premiant, un mic geniu al localității, el fiind pasionat de tot felul de invenții. Își dorea să fie la curent mereu cu noile descoperiri, astfel că petrecea foarte mult timp în mediul online. Naviga pe internet, iar acesta a fost motivul pentru care s-a certat cu tatăl său. În ultimele zile, cei doi nu se mai înțelegeau deloc, potrivit vremeanouă.

Andrei era o fire introvertită și s-a închis tot mai mult în el în urma certurilor cu tatăl lui. În cele din urmă, a decis că viața sa nu mai merită nicio șansă.

Copilul s-a dus joi dimineața în curte și s-a spânzurat cu funia de un cireș, lăsând în urmă trei frați și doi părinți răpuși de durere.

Mama copilului, care se luptă de ani de zile cu depresia, refuză să accepte că fiul ei nu mai este. Trupul neînsuflețit al băiatului va fi ridicat de la morgă pentru a fi depus la Biserica din Deleni, unde vor veni rudele, colegii și profesorii săi pentru a-și lua rămas bun.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.