Elevi duşi cu salvarea de la Balul Bobocilor la spital după ce s-au îmbătat

BALUL BOBOCILOR , prilej de distracţie pentru liceeni, s-a încheiat mai puţin plăcut pentru mai mulţi adolescenţi. După elevii care au mimat sexul oral la Balul Bobocilor la Cluj, doi elevi ai Colegiului Naţional „Cantemir Vodă” din Capitală s-au îmbătat criţă şi au fost luaţi cu ambulanţa de la petrecere.

Toată seara, în club au fost circa 300 de elevi de la Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”. Era petrecerea elevilor de clasa a IX-a, „Balul bobocilor”, scrie click.ro. Alături de copii, în club au fost prezenţi şi profesori, precizează sursa citată. Cu toate acestea, în jurul orei 23.00, bodyguarzii clubului au scos afară un băiat de 14 ani, în stare avansată de ebrietate.

Zeci de elevi s-au adunat în jurul lui, în timp ce acesta zăcea alb la faţă, aproape inconştient, pe asfalt. La scurt timp, au sosit la faţa locului părinţii băiatului, dar şi Salvarea. Medicii au încercat 40 de minute să îl ajute pe băiat, dar în cele din urmă l-au dus la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”.

După miezul nopţii, un alt elev, de 16 ani, a fost în aceeaşi situaţie, stare avansată de ebrietate, şi a fost dus, de asemenea, la acelaşi spital.

Ambii elevi, unul de 14 ani, şi altul de 16 ani, au fost internaţi la Secţia Toxicologie, iar vineri la prânz au fost externaţi.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.