ELEVI ÎN PRACTICĂ LA I.P.J. MARAMUREŞ

jandarmiÎn perioada 06 iunie – 11 iulie, 27 de elevi de la Şcolile de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina şi ,,Septimiu Mureşan” Cluj Napoca se află în practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

      Opt fete şi 19 băieţi vor desfăşura stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurală şi la posturile de poliţie comunală.

      Azi dimineaţă, elevii au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte. Pentru fiecare elev a fost stabilit un tutore profesional, poliţist cu experienţă, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă astfel încât la finalul stagiului elevul să dobândească deprinderi practice specifice şi să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice.

  La data de 02 iunie a.c. s-a finalizat perioada de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere în Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

    La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au înscris 84 de elevi care doresc să urmeze o carieră în meseria de poliţist.

   De asemenea, până în prezent, peste 100 de tineri  şi-au manifestat intenţia de a urma cursurile uneia dintre Şcolile de Agenţi de Poliţie de la Cluj Napoca sau Câmpina. Înscrierea pentru concursul de admitere la aceste unităţi de învăţământ continuă până la data de 14 august a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.