Elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare pe podium la faza națională a concursului “Cu viața mea apăr viața” – FOTO

concursEchipajul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare s-a clasat pe un onorant loc III la etapa națională a Concursului de protecție civilă destinat elevilor-“Cu viața mea apăr viața”, desfășurat în perioada 14 – 16 iulie 2015, în municipiul Pitești, județul Argeș.

Competiția s-a desfășurat pe două categorii de vârstă – școli gimnaziale și licee. Elevii au fost puși la încercare pe parcursul a trei probe – una teoretică și două practice(transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă, pe distanță de 50 m și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat).

La final, echipajul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare a ocupat locul trei în clasamentul general la gimnaziu. Elevii care au făcut parte din echipajul Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare- Rareș Bartoș, Ionuț Bogdan, Marius Rațiu și Cristian Pop, au fost recompensați cu diplome, cupe și cu premii înmânate de conducerea I.S.U. “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, care a lăudat, totodată, comportamentul și pregătirea de care au dat dovadă echipajele înscrise în concurs.

Elevii au fost însoțiți și îndrumați, pe tot parcursul competiției, de către coordonatorul lotului, ing. Daniel Pop și de către mr. Adrian Sabou, şeful Serviciului Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei, din cadrul I.S.U. “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureş.

La concurs au participat echipaje reprezentând 15 județe.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Si eu cu viata mea voi apara mediul curat din comuna Farcasa, asa ca stimati maramureseni ajutati-ma va rog si cereti infrastructura pentru selectarea la sursa a deseurilor voastre. Nu-i frumos sa fie aduse pe pasune in zona rurala pentru profitul unor inconstienti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.