Emil Ambruș: UNPR susține PSD în Consiliul Județean pentru Gabriel Zetea!

zetea_gabrielEmil Ambruș, președintele UNPR Maramureș a declarat că, în urma întâlnirii de la Sinaia, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Uniunea pentru Progresul României (UNPR) a venit cu un mesaj clar, acela de susținere al Guvernului Ponta. Totodată, liderul județean al progresiștilor a arătat că, la nivelul Consiliului Județean, UNPR menține alianța cu PSD pentru omul politic și reprezentant al administrației județene, Gabriel Zetea, vicepreședinte al CJ Maramureș.

La întâlnirea de la Sinaia au participat miniștrii Gabriel Oprea și Eugen Nicolicea, secretarul general al formațiunii, Nicolai Onțanu, secretari de stat, primari și președinții organizațiilor județene din țară. Maramureșul a fost reprezentat de președintele filialei județene, Emil Ambruș, de primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de senatorul UNPR, Ciprian Rogojan, deputatul colegiului 5, Borșa-Vișeu, Nuțu Fonta și viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Adrian Filip.

UNPR nu trădează alianța cu PSD și nici Guvernul Ponta!

 Emil Ambruș, liderul UNPR Maramureș a întărit ideea că, împotriva zvonisticii și a bârfelor, Uniunea pentru Progresul României va susține necondiționat, pe mai departe, Guvernul PSD condus de Victor Ponta.”UNPR nu a dat jos niciun guvern, iar vicepremierul Gabriel Oprea este omul care nu a trădat niciodată pe nimeni. Întotdeauna s-a ținut de cuvânt și, la orice oră din zi sau din noapte l-am sunat la telefon, mi-a răspuns. Mai mult, Gabriel Oprea este cel care rezolvă orice problemă, în momentul în care îi este semnalată, singura condiție fiind aceea de a se încadra în limitele legale. Am avut discuții și cu alți președinți de organizații din țară, în legătură cu trădarea. Le-am explicat că, atunci când a plecat din PSD, Gabriel Oprea nu a trădat partidul, ci a plecat alegând să construiască o formațiune nouă, de la zero. Le-am recomandat să încerce să facă același lucru și să vadă cât de dificil este”, a subliniat președintele filialei județene a UNPR, Emil Ambruș.

emil-ambrusEmil Ambruș: ”Nu dau lovituri de palate pentru respectul pe care i-l port lui Gabi Zetea!”

 Referitor la colaborarea UNPR-PSD la nivel local, Emil Ambruș a arătat că, progresiștii îl susțin necondiționat și pe mai departe pe Gabriel Zetea în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. ”Am avut discuții și cu vicepreședintele CJ, Emil Marinescu, căruia i-am recomandat să se retragă. După zece ani și jumătate în această funcție, ar putea lăsa și pe alții, să arate ce pot. Și eu, personal, cred că pot face mai mult pentru acest județ. Încă sper să ajungem la o înțelegere, pentru a putea păstra majoritatea în Consiliul Județean, majoritate care, în acest moment este una clară și indestructibilă. Sunt de părere că ar fi elegant ca domnul Marinescu să se retragă, să lase și pe alții să dovedească ceva, iar discuțiile pe această temă vor continua. Fac însă precizarea că, indiferent de rezultatul negocierilor, nu dau lovituri de palate și nu fac asta din respectul pe care i-l port președintelui PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Fie că place mai mult sau mai puțin unora și altora, Gabi Zetea este omul care a făcut foarte multe pentru acest județ, din punct de vedere administrativ și încă mai face”, a conchis liderul UNPR Maramureș, Emil Ambruș.

Amalia Babici Man

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.