Emoționant! Concert comemorativ în memoria Paulei Dindiligan organizat de foștii ei colegi de la Liceul de Arte

paulaaaaaaElevii clasei a IX-a A, de la Liceul de Arte din Baia Mare au organizat un concert comemorativ în memoria fostei lor colege, Paula Dindiligan, ucisă cu brutalitate cu mai bine de cinci luni în urmă, de fostul ei iubit. La momentul artistic a fost invitată să participe Anca Dindiligan, mama Paulei, care s-a declarat foarte marcată de acest eveniment.

Concertul a fost organizat marți, 9 iunie 2015, de la ora 19.00, în sala festivă a Liceului de Arte, iar întregul program a fost gândit, în cele mai mici detalii, de foștii ei colegi, acum absolvenți ai clasei a IX. Începutul spectacolului a fost sfâșietor pentru mama Paulei, deoarece luminile s-au stins în sală, iar pe scenă era luminat doar un tablou al Paulei, înconjurat de lumânări. Și în toată această liniște, foștii ei colegi au intrat unul câte unul, cu o floare în mână, floare care a fost depusă lângă tabloul Paulei Dindiligan, în semn de omagiu.

Concertul a fost deschis de o colegă mai mare a Paulei, respectiv Daria Mureșan, care a cântat la flaut (instrument la care Paula a fost olimpică națională) o melodie care a răscolit o mulțime de amintiri cunoscătorilor. După discursul comemorativ rostit de Maria Șepsi, elevă în clasa a IX-a A, au urmat colegele Paulei, care au cântat acompaniate de pian sau chitară, după caz. Concertul a durat aproximativ o oră, fiind încheiat de toți foștii ei colegi, care au urcat pe scenă, încă o dată și au cântat o ultimă melodie. Anca Dindiligan a dorit să transmită mulțumiri speciale tuturor copiilor implicați în organizarea acestui moment care, potrivit declarației ei, a răvășit-o extraordinar de mult, mai ales că la final a primit în dar tabloul cu imaginea Paulei.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.