Englezii sunt ŞOCAŢI. 40 de români LOCUIAU într-o casă cu trei CAMERE

Patruzeci de români, inclusiv un copil în vârstă de doar 18 luni, au fost găsitţi într-o casă de cu trei camere de autorităţile britanice.

Aceştia trăiau în condiţii demne de Evul Mediu. De asemenea, poliţia a mai depistat încă 10 români care locuiau într-o casă învecinată.
Descoperirea a fost făcută de poliţiştii britanici într-o clădire din oraşul Stourbridge. “Unii dormeau în bucătărie, alţii în baie. Erau expuşi cablurilor electrice şi nu aveau senzori de incendiu. Pompierii au declarat că se putea întâmpla oricând un dezastru”, a spus un reprezentant al Poliției, anunţă BBC.

De asemenea, condiţiile în care trăiau aceştia sunt greu de imaginat. Unii din tre oameni doarmeau şi în baie. Conform aceloraşi surse, românii locuiau în aceste condiţii de aproximativ trei luni. Copiii şi femeile au fost transferaţi în centre de cazare din Marea Britanie, în timp ce bărbaţii au refuzat această ofertă, preferând să se întoarcă în România. Poliţiştii suspectează şi un eventual trafic de persoane. Autoritățile din regiunea West Midlands au anunţat că doar în primele trei luni ale acestui an au fost descoperite 27 de cazuri de de trafic de carne vie și sclavie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.