Este doliu în lumea muzicii. Din păcate, destinul i-a fost pecetluit, vestea morţii a fost anunţată din spital

Este doliu în lumea muzicii. Din păcate, destinul i-a fost pecetluit, vestea morţii a fost anunţată din spital

Celebrul cântăreț și compozitor, care în anii 90 a format trupa indie Silver Jews, a murit la numai 52 de ani.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Este doliu în lumea muzicii. David Berman s-a stins din viață. Artistul a pierit la vârsta de 52 de ani. Bărbatul este solistul trupelor Silver Jews și Purple Mountains. Poetul și solistul de origine americană a decedat la vârsta de 52 de ani. Cauza morții nu este încă cunoscută.

David Berman ar fi trebuit să plece într-un turneu american, însă, din păcate, destinul nu l-a mai lăsat. Vestea morții a fost confirmată de casa lui de discuri, Drag City, conform Mirror.

„David Berman s-a stins cu puțin timp în urmă. Un prieten grozav și unul dintre cei mai inspiraționali oameni pe care i-am cunoscut nu mai este. Odihnește-te în pace, David”, se arată într-un comunicat.

Cântărețul David Berman s-a sinucis

Colegi de-ai artistului au scris joi pe retelele de socializare ca David Berman și-a pus capăt zilelor. Artistul a mai avut câteva tentative de suicid și în trecut, însă de fiecare dată a fost salvat.

Berman, cunoscut si ca poet și creator de benzi desenate, urma să plece în turneu chiar sâmbătă. Berman s-a luptat în trecut cu dependența de droguri și a supraviețuit mai multor supradoze. Este cunoscu că cel puțin o dată a încercat să se sinucidă.Sursa: romaniatv.net 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.