Ești nesatisfăcut în timpul actului sexual? Nu mai aștepta, rezolvă ACUM această problemă! 

Ești nesatisfăcut în timpul actului sexual? Nu mai aștepta, rezolvă ACUM această problemă! 

Potrivit specialiștilor, viața sexuală joacă un rol extrem de important în orice relație de cuplu. Ca să funcționeze, are nevoie de susținerea ambilor parteneri. Dacă la început poate fi vorba despre o perioadă de cunoaștere și de experimentare, pe parcurs, atât femeia, cât și bărbatul vor trebui să se implice tot mai mult. Un sfat pentru orice relație de durată este să existe COMUNICARE chiar și pe acest subiect. De exemplu, puteți discuta despre plăcerile și fanteziile fiecăruia. Dacă unul dintre voi este timid sau pur și simplu refuză aceste conversații, află din articolul următor lucrurile care v-ar putea îmbunătăți viața sexuală.

TOP 5 trucuri care garantează satisfacție maximă în timpul actului sexual 

Află încă de la început că fanteziile femeilor sunt foarte diferite față de cele ale bărbaților. Cel mai simplu exemplu este că ea își dorește, de cele mai multe ori, romantism, iar el nu. De aceea, e nevoie de mici trucuri care să îmbunătățească contactul fizic dintre voi. Iată-le: 

 

  • Costume sexy – fie că o primește în dar de la iubit sau și-o cumpără direct ea, lenjeria sexy de la Pasiune.ro îi va oferi mai multă încredere și chef de joacă. Astfel, partida dintre voi se va transforma într-una mult mai provocatoare. 

 

    • Jucării sexuale – există cupluri care refuză cu orice preț să aducă astfel de accesorii la ei în pat. Tocmai de aceea, este bine ca înainte să faci o astfel de achiziție să discutați și să luați o decizie împreună, dacă sunteți sau nu sunteți de acord. Însă, ar fi bine să știi că astfel de jucării v-ar putea scoate din rutina plictisitoare a partidelor de sex. Dacă nu ai mai cumpărat niciodată, vezi aici care sunt cele mai preferate de către oameni. 

 

  • Mărimea penisului – nu îți face griji, nu este vorba despre nicio intervenție pentru mărire. Specialiștii au găsit o serie de metode care nu doar că sunt naturale, ci dau și rezultate într-un timp foarte scurt. Așadar, dacă crezi că relația intimă dintre voi ar putea să nu funcționeze din această cauză, află cum îți poți mări pensiul, fără prea mult efort. 
  • Preludiul – nu sări niciodată peste această etapă! Oricât de mult v-ați dori să ajungeți în punctul culminat, nu vă grăbiți, este important ca și în viața sexuală să existe disciplină. Ține minte, cu cât vei ajunge mai greu la penetrare, cu atât plăcerea va fi mai intensă. 
  • Misterul – chiar dacă locuiți deja în aceeași casă, este recomandat să păstrați o doză de mister între voi. Astfel, partenera ți se va părea mult mai interesantă atât în dormitor, cât și în viața de zi cu zi. Dezvăluirea tuturor obiceiurilor personale nu aduce niciun beneficiu în relația de cuplu, spun specialiștii. 

 

În concluzie, nesatisfacerea din timpul actului sexual poate fi tratată cu obiceiuri noi. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să vă gândiți amândoi ce ați putea face, astfel încât să îl surprindeți pe celălalt!  Sursă foto: Shutterstock.com 

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.