Eşti utilizator Vodafone? Află ce SURPRIZĂ îţi aduce gigantul telecom:

In weekend-ul 12-13 septembrie, toti utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de doua zile, gratuit si nelimitat, pentru a sarbatori un an de la lansarea Supernet 4G, se anunta intr-un comunicat de presa al gigantului telecom.

internet-search

Supernet include si imbunatatiri ale stabilitatii conexiunii, ale securitatii la nivel de retea, si a vitezei de incarcare a clipurilor video, potrivit aktual24.ro.

“Din septembrie anul trecut, de cand am lansat Supernet™ 4G, am inregistrat cresteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce in ce mai accesibila, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reteaua noastra. Stim deja ca utilizatorii consuma din ce in ce mai multe date, dar cand ne uitam la cifre, vedem ca traficul de date creste, intr-adevar, intr-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date in reteaua noastra a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G a crescut de 15 ori, in aceeasi perioada.

Vom continua sa furnizam clientilor nostri, prin Supernet™ 4G, cea mai buna experienta de internet mobil”, a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.