Eurodeputatul PSD, Cătălin Ivan, prezent la Tânjaua de pe Mara

Duminică, 11 mai 2014, PSD Maramureș primește o vizită importantă. Este vorba despre prezența în Maramureș a eurodeputatului social democrat, Cătălin Ivan, care candidează, în 25 mai, pentru un nou mandat în Parlamentul European. Acesta va fi prezent, alături de staff-ul PSD, la Tânjaua de pe Mara, desfășurată la Hoteni, unde va sta de vorbă cu maramureșenii, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

”Avem cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare din 25 mai şi nu o spun cu lipsă de modestie. Alianța PSD-UNPR-PC propune Maramureșului și României o listă diversă, cu oameni tineri, oameni cu experienţă, cu foşti europarlamentari şi o listă cu care ne putem mândri şi putem să spunem oamenilor şi ce am făcut noi până acum acolo şi ce urmează să facem.  Vom reprezenta România și Maramureșul cu demnitate în Parlamentul European, cu cu mândria de a fi român. Prima noastră misiune acolo este să fim ambasadorii României şi să spunem atunci când ceva nu este corect, să ne apărăm interesele şi să luptăm pentru ele’.

Invit Maramureșul și maramureșenii la vot, în 25 mai 2014! Vă chem să votați alături de noi lista de eurodeputați propusă de Alianța PSD-UNPR-PC, listă garantată și de președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea!”, susține eurodeputatul PSD, Cătălin Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.