Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu: „Victor Ponta va fi cel mai bun președinte pentru Transvania”

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu s-a aflat miercuri, 5 noiembrie, în Baia Mare, pentru a discuta cu membrii și simpatizanții PSD, TSD și PES activists Maramureș despre activitatea sa în Parlamentul European și importanța alegerilor prezidențiale în context european. Victor Negrescu a fost însoțit, pe tot parcursul vizitei sale în Baia Mare, de președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

„Organizația PSD Maramureș a obținut cele mai mari scoruri electorale din Transilvania, la ultimele alegeri. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru sprijin și maramureșenilor în mod special pentru voturile acordate la alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. Maramureșenii pot conta pe sprijinul meu în Parlamentul European”, a ținut să precizeze europarlamentarul de Transilvania, în cadrul întâlnirii avută cu liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Victor Negrescu: Am discutat  cu președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, despre promovarea județului și atragerea de fonduri europene

Europarlamentarul a menționat câteva dintre rezultatele sale în noul mandat, printre care se află obținerea unei finanțări în premieră pentru un reprezentant al României, în valoare de 1 milion de euro, pentru creșterea accesului la servicii medicale în mediu rural sau deschiderea la Bruxelles a Delegației Transilvaniei și Banatului.

„Împreună cu domnul președinte Gabriel Zetea am discutat despre promovarea județului Maramureș și atragerea de fonduri europene. ”În calitate de membru în Comisia pentru Bugete, cred că putem aduce investiții importante în judet, iar primul pas constă în deschiderea Delegației Transilvaniei și Banatului în cadrul căreia se vor realiza activități de promovare a ofertelor turistice și oportunităților economice oferite de Maramureș. Pentru a face acest lucru este nevoie să dăm României un președinte cu adevărat european, în persoana domnului Victor Ponta” a precizat președintele PES activists România.

Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar român susținut de organizațiile PSD din Transilvania. Membru în Comisia pentru bugete și în Comisia juridică din Parlamentul European, Victor Negrescu este președintele PES activists România, structură care reunește peste 7000 de membri și simpatizanți PSD interesați în problematici europene.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.