EVENIMENT: Baia Mare, gazda instruirii la nivel național a inspectorilor școlari generali adjuncți și a inspectorilor responsabili cu managementul resurselor umane. FOTO

EVENIMENT: Baia Mare, gazda instruirii  la nivel național a inspectorilor școlari generali adjuncți și a inspectorilor responsabili cu managementul resurselor umane. FOTO

În perioada 8-10 februarie 2017, în municipiul Baia Mare, a avut loc instruirea la nivel național a inspectorilor școlari generali adjuncți cu atribuții în domeniul politicilor de personal și a inspectorilor responsabili cu managementul resurselor umane din inspectoratele școlare. Acest eveniment a fost organizat de Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

La această întâlnire au fost prezenți reprezentații Ministerului Educației Naționale, Direcția Generală Management și Resurse Umane: doamna director general Corina Marin, domnul director Adrian Bărbulescu, doamna consilier Dorina Mihaela Bogdan și doamna inspector Lucia Curta.

Totodată, din partea federațiilor sindicale, au participat Ioan Drăgan – prim – vicepreședinte FSE Spiru Haret și Ioan Țenț – vicepreședinte FSLI. La activitățile desfășurate în cadrul acestei reuniuni naționale au luat parte 4 inspectori școlari generali, 38 de inspectori școlari generali adjuncți cu atribuții în domeniul politicilor de personal și 68 de inspectori școlari responsabili cu managementul resurselor umane.

În cursul zilei de joi, 9 februarie 2017, la ședințele de lucru a fost prezent domnul Liviu Marian Pop, ministru secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, care a adus la cunoștința participanților aspecte din agenda ministerului, în concordanță cu programul de guvernare și a răspuns la întrebările adresate de către reprezentanții inspectoratelor și ai sindicatelor, în contextul unei colaborări permanente și transparente cu toți factorii implicați în proiectarea demersurilor legislative din educație.

„Sunt onorat să fiu prezent în a doua zi de desfășurare a programului de instruirea la nivel național, a inspectorilor școlari generali adjuncți, găzduită de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale! O zi productivă, tuturor!” a declarat Pop Liviu Marian, ministru secretar de stat în Ministerul Educației Naționale.

Participanții au apreciat utilitatea și reușita acestei instruiri naționale pe probleme fundamentale ale sistemului educațional.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.