Evenimente rutiere

Ieri seară, la ora 22.22, Poliţia oraşului Târgu Lăpuş a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Răzoare. Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Târgu Lăpuş a condus un autoturism şi ajungând în dreptul unui imobil a acroşat cu partea stânga-faţă o semiremorcă cuplată la o autoutilitară aflată în staţionare, pe banda opusă de mers. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat  în şanţul din partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, la ora 01.48, Poliţia Borşa a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe strada Dragoş Vodă din localitate.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Borşa a condus un autoturism din  direcţia Moisei înspre Borşa şi, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, intrând în derapaj. Ajuns pe podul ce traversează râul Vişeu, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în partea dreaptă a direcţiei de mers, căzând în albia râului, de la o înălţime de 6,30 m.

Conducătorul auto, dar şi pasagerul din partea dreaptă faţă, un minor în vârstă de 17 ani din aceeaşi localitate,  au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Borşa, unde au rămas internaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din cauza leziunilor, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.