EVENIMENTUL ANULUI 2017 AL HANDBALULUI FEMININ ROMÂNESC OLTCHIM REVINE!

HCM RÂMNICU VÂLCEA și jucătoarele care au alcătuit echipa Oltchimului din anul 2010, se vor întâlni într-un meci de gală, care va marca retragerea din activitate a RAMONEI FARCĂU. Meciul se va disputa pe 5 august, de la ora 19,00, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea.Partida va putea fi urmărită și la televizor pe TVR 1.

După șapte ani petrecuți la Vâlcea, Ramona Farcău a ales să își facă meciul de retragere în Sala Sporturilor Traian, alături de fostele colege cu care a jucat în 2010 finala Ligii Campionilor. Sub titulatura de Gala Campioanelor, publicul vâlcean va avea ocazia pe 5 august să le revadă pe teren pe Ramona Farcău, Aurelia Brădeanu, Steluța Luca, Oana Manea, Cristina Neagu, Valentina Elisei Ardean, Ionela Stanca, Luminița Dinu sau Narcisa Lecușanu, care vor fi coordonate pe bancă de Radu Voina.

”La Vâlcea am trăit cele mai frumoase momente din carieră, aici am simțit ce înseamnă, cu adevărat, să joci handbal la cel mai înalt nivel, să faci parte dintr-un grup unit și puternic, aici am simțit mereu publicul ca fiind parte din echipa noastră și tot aici îmi doresc să îmi iau ”Rămas Bun” de la handbal, în fața celor care m-au îndrăgit și m-au susținut, necondiționat. Și pentru că se spune că prima și ultima impresie contează, vă invit să ne revedem cu toții, pentru a forma din nou echipa de altădată, cu voi în tribună și cu noi în teren” a fost mesajul transmis azi de Ramona Farcău, într-o conferință de presă susținută la București.

Ramona Farcău este golgheterul Jocurilor Olimpice de la Beijing (2008) și a avut o carieră impresionantă și la națională, jucând pentru ”tricolor” de 207 ori și marcând 675 goluri. Fosta internațională conduce acum RHF Sports and Management și ”Oltchim 2010 – Gala Campioanelor” de la Rm.Vâlcea este primul eveniment organizat.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.