EXCLUSIVITATE JURNALMM.RO. ANAF a făcut prăpăd în Vișeu!

anafÎn luna februarie a anului în curs, inspectorii DGAF au efectuat controale specifice la nouă contribuabili din Vișeu, județul Maramureș, selectați în urma analizei de risc fiscal și a informațiilor provenite atât de la serviciul gratuit TelVerde (0800.800.085), unde pot fi sesizate fapte de evaziune fiscală, cât și din surse specializate.

Acțiunea de control a avut drept scop verificarea respectării obligației legale de fiscalizare a tuturor încasărilor prin intermediul casei de marcat  de către comercianții en-detail cu risc fiscal ridicat.

În timpul verificărilor desfășurate, inspectorii antifraudă au constatat abateri pentru sancționarea cărora au dispus opt avertismente și 37 de amenzi contravenționale în valoare totală de 142.500 de lei, precum și confiscări de sume în valoare de 2.919 de lei.

„Încălcarea obligației de a fiscaliza toate încasările prin intermediul casei de marcat, precum și cea de a întocmi și utiliza documente contabile pentru toate operațiunile economice efectuate reprezintă cele mai frecvente încălcări ale prevederilor legale și financiar-contabile constatate de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea”  a declarat Alexandru CRISTEA reprezentat DGAF, pentru Maramureș Jurnal .

2 COMENTARII

  1. Este FOARTE BINE ca ne-au vizitat cei de la ANAF ,caci f. multi asa zisi ,,patroni,, proveniti din era raposatului care erau macelari….,,,ciuri bury,, etc., acuma nu-si mai pot stapani averile provenite ilegal prin spatii comerc. cumparate cu ajutorul unor magiistrati -ILEGAL -care numai din inchirieri pot sta linistit in plapiumioara pana la adanci batranete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.