Exemplu că se poate: Municipiul din România în care masca este vândută cu 49 de bani!

Exemplu că se poate: Municipiul din România în care masca este vândută cu 49 de bani! Patronii au cumpărat 5 milioane de bucăți

Maștile de protecţie sunt obligatorii în jumătate din ţară, chiar și în spaţiile deschise, acolo unde este aglomerație.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Autorităţile au luat această măsură pentru că numărul infecţiilor a crescut de la o zi la alta în mod îngrijorător, iar secţiile de ATI din spitalele judeţene fac cu greu faţă acestei situaţii.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Și la Focșani masca este obligatorie în spațiile închise, dar și în spațiile deschise aglomerate. Acolo, administratorii unui magazin au comandat peste 5.000.000 de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

Aproape un milion de măşti s-au vândut în mai puţin de o zi pentru că au venit la cumpărături chiar şi oameni din alte judeţe, transmite RRA. Un client a venit tocmai din Alba Iulia și a cumpărat 1.000 de bucăți pentru angajații firmei sale.

„Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus.

Ne-am propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară”, a explicat administratorul supermarketului din Focșani care vinde măștile la 0,49 de lei bucata.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.