Expert NASA dezvaluire incredibilă: Extratereștrii sunt printre noi – VIDEO

extraterestri_83597400Un expert NASA care a lucrat la Agenţia Spaţială Americană, în cadrul unor proiecte secrete mai bine de 35 de ani a făcut o serie de dezvăluiri.
McClelland a lucrat la NASA ca inginer din 1958 până în 1992 şi, deşi a refuzat să le spună public numele colegilor care pot confirma pofestea sa, pentru a-i proteja, recent a făcut această mărturisire într-un filmuleţ pe care l-a postat pe YouTube, relatează The Mirror.

Mai mult, expertul NASA a declarat că extratereştrii sunt infiltraţi în guvernele marilor state din lume şi că, în fapt, ei conduc Terra. Cum de el se expune astfel făcâd aceste dezvăluiri? McClelland spune că nu mai are nimic de pierdut, aşa că nu se mai teme de eventuale consecinţe nefaste.

În plus, Clark McClelland afirmă că atunci când a văzut extraterestrul, nava acestuia era în apropierea navetei spaţiale în care lucra. Întâmplarea ar fi avut loc în timpul unei misiuni secrete coordonate de la centrul de lansare al navetelor spaţiale. El povesteşte că atunci extraterestrul stătea în picioare şi a interacţionat cu doi dintre colegii lui astronauţi, timp de un minut şi şapte secunde.

„Pot să-mi dau seama când văd o navă sau o fiinţă extraterestră! Extratereştrii sunt printre noi şi sunt implantaţi în diverse guverne din lume“, a mai spus el.

În înregistrarea postată pe YouTube, Clark McClelland  afirmă că a făcut parte din peste 800 de operaţiuni ale NASA, inclusiv la misiunile Apollo, la lansarea Staţiei Spaţiale Internaţionale.

NASA a refuzat să comenteze oficial dezvăluirile, dar sunt voci le-au calificat ca fiind aiureli.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.