Expoziție jubiliară: Artă și Solidaritate Creștină

După 15 ani, proiectul Artă și Solidaritate, derulat la Hoteni și Desești respiră frumusețe creatoare și înnobilare spirituală.

Luni, 17 iunie, de la orele 18, la Galeria de Artă (bd. București, nr. 6, Baia Mare) vă invităm la vernisarea expoziției jubiliare Artă și Solidaritate.

Aproape o mie de copii participanți, instituționalizați și din comunitate, aproximativ 500 de pictori, sculptori, muzicieni, ceramiști, meșteșugari lăsându-se purtați de farmecul și  bucuria copilăriei, a pânzelor pictate, a lemnelor și pietrelor cioplite, a cântecelor și jocurilor, pe ulițele satelor Hoteni și Desești. Peste o mie de lucrări de artă realizate în acești ani. Unele dintre ele de certă valoare, aflate acum în colecții particulare în urma scoaterii la licitație pentru a sprijini proiectele sociale implementate. Altele au putut fi văzute în expozițiile organizate de-a lungul timpului în diferite locații. Lucrări care poartă semnul introspecțiilor, al căutărilor creative, dobândind lumină din perspectiva devenirii și împlinirii unor mari personalități ale artei contemporane.

Așa poate fi caracterizat, succint, extraordinarul proiect ARTĂ ȘI SOLIDARITATE, derulat mai întâi la Hoteni și apoi la Desești, de preotul Ioan Ardelean.

După 15 ani, proiectul respiră frumusețe creatoare și înnobilare spirituală.

Luni, 17 iunie, de la orele 18, vă invităm să vedeți o mică parte din aceste lucrări. Să le admirați și chiar să le luați acasă.

Vă așteptăm cu drag!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.