Extinderea alimentării cu apă potabilă devine o realitate în Repedea

În comuna Repedea s-au alocat, prin PNDL, bani pentru extinderea alimentării cu apă potabilă și vorbim aici de o finanțare de 100.000 de lei. ”Pe lângă foarte multe proiecte care au primit finanțare pentru continuarea lucrărilor, reușim să introducem la finanțare și proiecte noi, proiecte vitale pentru comunitățile maramureșene, cum este această extindere a alimentării cu apă în comuna Repedea.

Mă bucur că reușim, indiferent de culoarea politică a primarilor, în ciuda a ceea ce astăzi opoziția clamează, să finanțăm proiecte bine făcute, să promovăm prioritățile reale ale administrațiilor locale alături de parlamentarii județului, Ghoerghe Șimon și Liviu Marian Pop, cei care reprezintă cu adevărat Maramureșul Voievodal”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Și senatorul Liviu Marian Pop a arătat că o altă serie de promisiuni făcute în campanie devin realitate. ”Am promis în campania electorală că îi ajutăm cu apa în Repedea și am rezolvat și conectarea la rețeaua electrică. Pentru anul viitor vom începe construcția la școala de pe Lespedea, pe care am promis-o în 2012. Sperăm ca, în maximum doi ani, să se finalizeze această investiție și, evident, proiectul pentru reabilitarea totală a drumului Leordina – Poienile de sub Munte, care a fost deja început”, a conchi senatorul Liviu Marian Pop.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.