Facebook te monitorizează – Vezi cum ţi se va modifica News Feed-ul

Deşi ţi-ai dori ca atunci când intri pe Facebook să fii la curent cu ultimele activităţi ale prietenilor tăi, sau ale celor cărora le-ai dat Like la pagină sau Fallow, s-ar putea să te trezeşti în News Feed cu informaţii pe care le ştiai deja din sesiunea anterioară peFacebook.

Facebook încearcă să determine care sunt informaţiile care te-ar putea interesa în funcţie de o varietate de factori, inclusiv de ultimele tale interacţiuni cu o persoană sau un brand. Acum, aceşti „factori” sau „semnale”, aşa cum le numeşte Facebook,vor include, de asemenea, timpul pe care îl petreci tu pe fiecare postare, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vezi lucruri similare acelor postări pe măsură ce avansezi înNews Feed.

Inginerii de software de la Facebook, Ansha Yu şi Sami Tas, transmit printr-o postare pe blog că Facebook „a învăţat că în multe situaţii, doar pentru că cineva nu a dat like, comment sau share unei poveşti din News Feed, nu înseamnă că nu este de interes pentru el. Există momente când, spre exemplu, oamenii doresc să vadă informaţii deste un eveniment în desfăşurare, dar nu vor neapărat să dea like sau să comenteze.”

Facebook va face această schimbare pe „parcursul următoarelor săptămâni” şi nu crede că paginile vor vedea „schimbări majore în ceea ce priveşte distribuirea” ca rezultat al acestei actualizări.

Sursa: noobz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.