Facebook – Year-in-Review: Rețeaua de socializare cere scuze unui utilizator din cauza aplicației de final de an

facebook_46773700Rețeaua de socializare Facebook a cerut scuze unui utilizator, după ce acesta s-a plâns că filmuleţul de final de an, celebrul Year-in-review, i-a adus aminte de evenimentele triste pe care le-a trăit în 2014.

Scriitorul şi consultantul de web design Eric Meyer a declarat că anul său nu a fost „grozav”, aşa cum Facebook a scris automat în momentul în care el a dat share clipului. Asta pentru că în 2014 şi-a pierdut fiica de 6 ani, bolnavă de cancer la creier.

„Cei care au avut de-a face cu moartea unei persoane dragi, care au petrecut timp îndelungat în spital sau care au divorţat nu cred că vor să îşi reamintească de anul care a trecut. Să îmi arăţi faţa Rebeccăi (n.r. – fiica sa) şi să-mi spui că a fost un an grozav e nepotrivit”, a scris Eric Meyer pe blog, citat de gandul.info.

Jonathan Gheller, de la Facebook, a declarat că a luat legătura cu Eric Meyer şi i-a cerut scuze pentru durerea pricinuită.

„Aplicaţia (n.r. – Year-in-Review) este extraordinară pentru mulţi oameni, dar în acest caz a pricinuit durere, nu bucurie. Sunt recunoscător că Meyer a ales să scrie despre asta pe blog, e un feedback important”, a transmis Jonathan Gheller.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.