FACEBOOK:Atenţie cu cine vă împrieteniţi! O femeie înşelată cu 1000 de EURO

O femeie de 61 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a reclamat Poliţiei că a fost înşelată cu o mie de euro de un cetăţean străin, cu care s-a împrietenit pe o reţea de socializare şi care susţinea că vrea să deschidă împreună cu ea o afacere în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, vineri, de o femeie de 61 ani, din localitate, că a fost înşelată cu suma de 1.000 de euro.

Poliţiştii au stabilit că, în urmă cu aproximativ o lună, femeia s-a împrietenit pe o reţea de socializare cu un cetăţean străin, cu care a stabilit să deschidă o afacere pe teritoriul României.

 Astfel, în data de 11 ianuarie, femeia a fost contactată de un delegat al bărbatului care i-a solicitat suma de 1.000 de euro, pentru obţinerea unor vize la vamă, astfel că, în 14 ianuarie, femeia a depus suma de bani.

Ulterior, femeia a fost contactată de presupusul investitor, care i-a mai solicitat suma de 2.600 de euro, taxă de gabarit al bagajului, însă femeia i-a comunicat că nu mai are bani şi şi-a dat seama că a fost înşelată.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.