FAMILIILE DE POLIŢIŞTI CELEBRATE CU OCAZIA ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE

Pasiunea pentru profesia de poliţist i-a adus împreună. Fie că s-au cunoscut în timpul şcolii, fie după ce au depus jurământul de credinţă, unii dintre poliţiştii maramureşeni şi-au jurat credinţă şi în plan personal şi au întemeiat cele 35 de familii pe care astăzi, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, chestor de poliţie dr. Viorica Marincaş, le-a felicitat cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

Din toate darurile cu care suntem binecuvântaţi, familia este darul suprem, locul în care trăim cele mai puternice emoţii şi sursa noastră de stabilitate. Când vorbim despre familiile în care soţul şi soţia sunt poliţişti o facem cu deosebită mândrie şi respect, cu gândul la sacrificiile personale, la riscurile pe care amândoi şi le asumă zi de zi, la demnitatea şi onoarea puse în slujba cetăţeanului.

Să convieţuieşti într-o familie de poliţişti înseamnă să împarţi reuşitele dar şi grijile generate de serviciul fiecăruia, înseamnă să renunţi uneori la planurile personale în favoarea obligaţiilor impuse de profesie însă, poate mai mult ca în alte familii, să găseşti înţelegere şi susţinere reciprocă.

Pentru toate realizările personale şi profesionale, pentru felul în care fac faţă privaţiunilor impuse de meseria pe care şi-au ales-o, pentru tributul comun dat profesiei de poliţist, pentru modelul pe care-l reprezintă pentru copiii lor şi pentru societate, familiile de poliţişti merită toată recunoştinţa, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

LA MULŢI ANI POLIŢIŞTILOR MARAMUREŞENI!

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.