O fată de 12 ani şi-a filmat în direct sinuciderea. Filmarea ajunsă VIRALĂ nu poate fi scoasă de pe Internet. Poliţiştii, la mila reţelelor de socializare

O fată de 12 ani şi-a filmat în direct sinuciderea. Filmarea ajunsă VIRALĂ nu poate fi scoasă de pe Internet. Poliţiştii, la mila reţelelor de socializare

sinucidere adolescenta

O fată cu probleme psihice din statul american Georgia girl şi-a filmat în direct sinuciderea în grădina casei sale – iar poliţiştii locali spun că nu pot scoate de pe internet videoclipul şocant, devenit viral, potrivit New York Post.

Katelyn Nicole Davis, în vârstă de 12 ani, şi-a filmat sinuciderea prin spânzurare, în grădina din curta casei dale din Cedartown pe 30 decembrie după ce a pretins că a fost abuzată sexual de un membru al familiei.

Aceasta şi-a petrecut prima jumătate din video-ul care durează 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuală, înainte de a-şi lua adio, apoi ea s-a urcat pe o găleată şi s-a spânzurat.

Videoclipul nu se încheie după ce Davis îşi dă ultima suflare. Acesta se continuă cu restul de 20 de minute în care corpul fetei poate fi văzut legănându-se de copac în timp ce o femeie îi strigă numele.

Poliţiştii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center. De la decesul fetei, videoclipul său a circulat la nivel mondial devenind viral.

Poliţiştii din Polk County au declarat că nu au jurisdicţie asupra reţelelor de socializare şi singurul lucru pe care îl pot face este de a solicita site-urilor să coboare videoclipul.

Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, însă mai circulă pe alte site-uri.

sursa:renasterea.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.