ZBOR de CASCADORII RÂSULUI!O cursă TAROM s-a întors duminică la București fără pasageri la bord

taromO cursă TAROM pe ruta București – Amman s-a întors duminică la București fără pasageri la bord deoarece echipajul a depășit timpul legal de odihnă după ce zborul a fost redirecționat din cauza condițiilor meteo nefavorabile din capitala Iordaniei.

Potrivit unui comunicat al companiei remis duminică AGERPRES, cursa TAROM RO 187 București — Amman de duminică a fost redirecționată către un alt aeroport, Marka International Airport, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Queen Alia, Amman.

‘Cei 38 de pasageri care trebuiau să se întoarcă la București pe RO 188 Amman-București se aflau pe aeroportul Queen Alia când au fost informați de către agentul de vânzări care reprezintă TAROM pe piața din Iordania de această situație. Având în vedere timpul de transfer al pasagerilor de la un aeroport la celălalt, precum și procedurile de securitate anevoioase, echipajul TAROM de pe cursa RO 188 a depășit timpul legal de odihnă. Din acest motiv aeronava s-a reîntors la București fără pasageri la bord’, precizează TAROM.

Potrivit sursei citate, agentul de vânzări de pe piața locală cu care TAROM are un contract comercial se ocupă să redirecționeze pasagerii către București, pe alte zboruri ale altor companii.

‘Regretăm situația creată, însă prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure. Vom reveni cu detalii referitoare la situația cursei Amman—București după ce agentul de vânzări va face un raport detaliat legat de gestionarea celor 38 de pasageri’, se mai precizează în comunicatul citat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.