FC Municipal Baia Mare, amical cu DVSC Debrecen

FC Municipal Baia MareFC Municipal Baia Mare va disputa, probabil, cel mai puternic amical al verii, urmînd să se dueleze cu locul 4 din Ungaria, DVSC Debrecen, formaţie care va evolua şi în preliminariile Europa League.

Amicalul cu gruparea din prima ligă maghiară este stabilit pentru 12 iulie, de la ora 17 (ora României) pe cocheta arenă de 30.000 de locuri din Debrecen. Cu această ocazie, DVSC Debrecen îşi va prezenta lotul pentru noua stagiune, conducerea clubului maghiar confirmînd că va alinia cel mai bun „11”. Va fi un bun test pentru elevii lui Dorin Toma şi Cristian Bogdan, jucătorii noştri avînd programate trei meciuri amicale în patru zile. Înainte cu o zi de amicalul cu Debrecen, FC Municipal Baia Mare va evolua tot cu o echipă din Ungaria, dar de liga a III-a. În 11 iulie, formaţia de Liga a II-a va primi vizita celor de la Cigand, meci care va începe la ora 12. De asemenea, în 14 iulie, FC Municipal are acontat un alt amical, cu Olimpia Satu Mare, locul de desfăşurare urmînd să se decidă în zilele următoare. Este stabilit şi returul cu sătmărenii, pe data de 5 august.

FC Municipal Baia Mare se va reuni pentru a pregăti noua stagiune pe 1 iulie, cînd antrenorii băimăreni îşi propun să organizeze mai multe trialuri pentru jucătorii pînă în 19 ani. În 7 şi 8 iulie se va efectua vizita medicală, iar din data de 17 iulie se preconizează efectuarea unui stagiu de pregătire de aproximativ 14 zile, stabilimentul urmînd a fi decis în cîteva zile.

Pînă în acest moment FC Municipal a realizat trei transferuri, doi atacanţi şi un fundaş dreapta. Sergiu Arnăutu şi Tudor Mândruşcă – atacanţi şi Cătălin Savin – fundaş dreapta, sînt achiziţiile de pînă acum a formaţiei antrenate de Dorin Toma. De asemenea, portarul Octavian Ormenişan şi-a prelungit contractul pe o perioadă de trei ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.