FCM Baia Mare în fața primului examen al noului sezon !

 

FCM Baia Mare LOTFCM Baia Mare își începe astăzi aventura în noul sezon fotbalistic, cu deplasrea din etapa a IV-a a Cupei României la fotbal de la Rădăuți, unde va disputa primul meci oficial, după promovarea în Liga 2.

Cu un lot numeros în care și-au făcut loc nu mai puțin de 10 fotbaliști noi, FCM Baia Mare privește cu încredere meciul de la Rădăuți în compania echipei de Liga 3 Bucovina,  mai ales după pregătirea foarte de bună de care au avut parte elevii antrenați și în acest sezon de Dorin Toma și Cristian Bogdan, și după rezultatele satisfăcătoare din pregătiri în care au obținut 7 victorii, 4 egaluri și numai 2 înfrângeri.

Din cauza unor accidentări în lotul băimărenilor, FCM Baia Mare va juca cu echipa cu care va aborda și meciul din prima etapă de campionat cu FC Brașov de sâmbătă, 29 august, după cum a declarat tehnicianul Dorin Toma pentru eMM.

Înaintea primului fluier al arbitrului, Bucovina Rădăuți pare o echipă în formă bună, în ultimul amical disputat reușind să învingă la scor (5-1) echipa de Liga 4, Șomuz Fălticeni.

Pentru partida de la Rădăuți, Dorin Toma a deplasat un lot de 18 jucători: Alin Bota, Fila Karoly (portari), Ciprian Duruș, Vlăduț Gherman, Marius Hodor, Marian Urs, Vlad Potecu, Paul Păcurar, Dănuț Ivănică, Radu Leonte, Adrian Ster, Mihai Deac, Valer Giurgiu, Alin Ignea, Sergiu Arnăutu, Vasile Pop, Răzvan Lupu și Adrian Codim (jucători).

Partida din Cupa României dintre Bucovina și FCM Baia Mare se va disputa astăzi, 25.08.2015, pe Stadionul Municipal din Rădăuți de la ora 17.30 și va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Răzvan Beldiman (Vaslui) la centru, ajutat la cele două margini de Ciprian Iovu (Botoșani) și Radu Crețu (Botoșani).

Partida va putea fi urmărită în format live-text și pe site-ul clubului FCM Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.