FCM Baia Mare învingătoare după loviturile de departajare

fotbalÎn turul al IV-lea al Cupei României la fotbal sorții au hărăzit o echipă din Liga 3, C1, Bucovina Rădăuți, pentru FCM Baia Mare. A fost primul examen pentru elevii antrenați de Dorin Toma și Cristian Bogdan, în noul sezon fotbalistic care bate la ușă, din postura de nou promovată în Liga 2.

După expirarea celor 90 de minute regulamentare și încă 30 de minute de prelungiri, scorul a rămas nemodificat pe tabela de marcaj, astfel încât s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Rădăuțenii au condus la un moment dat cu 2-1, dar au ratat două lovituri de pedeapsă, Alin Bota apărând penalty-ul decisiv în fața lui  Hrimiuc.

În această fază a competiției au luat parte doar 10 formații de Liga 2, celelalte 18 echipe urmând să intre în competiție în etapa a V-a, la care li se vor adăuga cele 18 echipe calificate deja în urma mciurilor disputate. S-au calificat mai departe: FCM Baia Mare, Metalurgistul Cugir, CS Afumați, Delta Dobrogea Tulcea, Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui, CS Oșorhei, CS Ineu, UTA Bătrâna Doamnă, CS ”U” Craiova II, Unirea Brânceni, Flacăra Moreni, FC Viitorul II, ACS Berceni, Metaloglobus Bucuresti. Ultimele trei echipe calificate se vor stabili astăzi după disputarea partidelor: Unirea Cristuru Secuiesc – ASA Tg. Mureș II, Ripensia Timișoar – FC Caransebeș și CS Păulești – Chindia Târgoviște.

Pentru a-și atinge unul din obiectivele stabilite, acela de a aduce pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” o echipa de Liga 1, FCM Baia Mare va trebui să se califice mai departe și din următoarea etapă, a V-a, a Cupei României.

Etapa a V-a a Cupei României va avea loc peste două săptămâni, pe 8-9 septembrie 2015.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.