Femeie împuşcată la Remeţi de un vânător

O femeie de aproximativ 50 de ani de etnie romă a fost împuşcată în picior de către un vânător. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 29 aprilie într-o livadă din Remeţi.

Femeia, împreună cu alţi riverani se afla într-o livadă la cules de ciuperci şi era însoţită de câinele familie. Animalul ar fi deranjat vânătorii care treceau prin zonă şi care erau însoţiţi la rândul lor de câini.

Sursele spun că femeia ar fi fost avertizată chiar de către responsabilul fondului de vânătoare din zonă să-şi ducă de acolo câinele dar, cum aceasta n-a ascultat, a fost rănită de un foc de armă tras de bărbat,  în picior.

Aceleaşi surse mai spun că femeia a primit îngrijiri medicale de la un  echipaj SMURD dar plaga produsă prin împuşcare nu a necesitat internare.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz dar încă nu a emis o declaraţie oficială.

Vom reveni cu aceasta în momentul în care IPJ Maramureş va da un răspuns solicitării făcute de reporterul Jurnalmm.

„Referitor la articolele apărute în mass media care au relatat că o femeie în vârstă de 53 de ani din Remeţi pe Someş ar fi fost împuşcată de un vânător, vă precizăm că poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-ar fi comis fapta. În cadrul verificărilor efectuate azi, 03 mai, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au prezentat-o pe femeie medicului legist care a constatat că leziunea, provocată în perioada 26 – 27 mai a.c., nu are caracter de plagă făcută de glonţ sau alice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.