Femeile social-democrate au făcut fericiți 50 de prichindei

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a adus bucurie în sufletele a 50 de copii. Micuții sunt elevi la Școala ”Nicolae Bălcescu” – director prof.Silvia Pop, prof.înv.primar Adriana Fiscusan, Școala ”Vasile Alecsandri” -prof.înv.primar Maria Lar, precum și la Școala nr. 18 -prof.înv.primar Sanda Mureșan și director prof. Simona Cosma.

”Știm cu toții cât de important este să nu renunțăm la școală, la educație. Cu toții visăm însă și pe cât posibil noi, femeile social-democrate, vom încerca să îi sprijinim pe copii pentru ca visele lor să se transforme în realitate. Excursia de azi a fost răsplata pe care am oferit-o copiilor care provin din familii cu probleme financiare pentru a-i încuraja să nu renunțe, să meargă mai departe. Dacă în prezent acordăm un sprijin acestor copii, suntem sigure că în viitor ei se vor descurca pe propriile lor puteri. Asta pentru că au dovedit că își doresc nespus să ajungă oameni bine pregătiți în viață. Mulțumim doamnelor învățătoare care se ocupă zi de zi de educația lor”, a punctat Gabriela Hofer, viceprimar al municipiului Baia Mare.

Prichindeii claselor II–IV, dar și din clasa pregătitoare au vizitat importantele obiective turistice din localitatea Carei. Alături de învățătoare, ei au fost încântați de Castelul Kiralyi, dar și de parcul dendrologic care aparține de domeniul castelului. Băimărenii au mai vizitat și Catedrala Ortodoxă din localitate, precum și Monumentul ostașului român, lucrare realizată de renumitul sculptor Vida Geza.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.