FENOMEN UNIC! Ce se întâmplă în această noapte: este APOCALIPSĂ …..

FENOMEN UNIC! Ce se întâmplă în această noapte: este APOCALIPSĂ EMOȚIONALĂ!!!

Un fenomen astronomic ne va afecta puternic emoţional iar această noapte va avea o mare influență asupra stării noastre psihice. Fenomenul are loc doar o dată pe an și produce furtuni emoționale de proporții.

EXPO

Vom simţi cu toţii efectele, căci ne vor fi afectate stările psihice, sentimentele şi visele. „Vinovată” pentru apocalipsa emoţională de sâmbătă este Super Luna care intră în semnul zodiei Peşti, aflată sub influenţa lui Uranus!

Conjuncţia Luna-Uranus poate duce la emoţii puternice, din cauza unei energii astrale mai puternică decât de obicei. Cei care au capacităţi paranormale se vor putea bucura pe deplin de ele, căci vor accesa energii nebănuite. Apariţia Super Lunii este un moment bun pentru a lăsa magia în vieţile noastre şi să credem că dorinţele noastre se vor împlini, scrie observator.tv.

Specifice pentru această zi și sunt stările de calm și claritate, atmosferă pe care ne-o dă această așezare rară a astrelor. Starea noastră interioară se va reflecta și asupra celor din jur și ne va face să vedem lucrurile mult mai clar și detașat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.