Fericirea este dreptul nostru din naștere și fiecare dintre noi putem contribui la realizarea ei

Profund impresionaţi de condiţiile vitrege în care trăiesc 10 copilaşi din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, poliţiştii sigheteni „şi-au depăşit raza de competenţă” pentru a-şi duce o nouă misiune caritabilă la îndeplinire.

 Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei nu aşteaptă zile cu o semnificaţie deosebită pentru a face acte de caritate. Considerând că fiecare zi poate fi un bun prilej pentru a aduce zâmbete pe feţele celor încercaţi de viaţă, poliţiştii „s-au înarmat” cu lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri şi au vizitat o familie din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare. Aceasta nu a fost aleasă la întâmplare. În luna februarie a acestui an locuinţa lor a fost incendiată iar cel mai mic dintre copii şi-a pierdut viaţa.

„Misiunea” din localitatea Pomi a fost o continuare a activităţilor de săptămâna trecută când mai mulţi poliţişti sigheteni au donat sânge, cu speranţa salvării de vieţi omeneşti. Tichetele primite, la care s-a adăugat şi contribuţia benevolă a poliţiştilor, au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri alimentare.

Familia vizitată a fost impresionată şi a mulţumit poliţiştilor maramureşeni  pentru gestul lor.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.